Prvoklasna usluga iz oblasti permanentne šminke

U našem salonu, u samom srcu Beograda, možete da se opustite i prepustite u prijatnom ambijentu znajući da je naš stručni tim tu da podrži Vaše želje.

Kao specijalizovani centar za permanent make-up uz akreditaciju najboljeg svetskog centra Phi Academy i desetogodišnje iskustvo koje posedujemo stavlja nas u sam vrh profesionalaca u PMU oblasti. Koristeći najsavremeniju tehnologiju i tehniku, Vaše zdravlje i izgled su naš prioritet.

Želimo da istaknemo prirodan i senzualan izgled svake od vas tako da Vaš osmeh uvek bude prisutan.

Naše usluge

Obrve

Metoda iscrtavanja dlačica Vam omogućava 100% prirodni izgled obrva. Uz korišćenje različitih tehnika: microblading, senčene i kombinacija mašinicom sa sofisticiranom aparaturom i načinom unošenja pigmenata u kožu prirodan izgled Vam je zagarantovan.

Usne

Ukoliko želite da naglasite i poboljšate izgled usana, a da je rezultat sasvim prirodan, onda permanent make up pravi izbor za Vas. Metodom konturisanja i senčenjem, dobijate kompletno prirodne i senzualne usne bez truda nanošenja ruža svakog dana.

Eyeliner

Oči kao unikatan deo našeg lica ujedno i definišu naš izgled, a želja svih žena je da poseduju fatalan pogled tokom celog dana. Za one koje vole još upečatljiviji izgled, preporučujemo intenzivan eyeliner, a za nežniji, ali ništa manje neodoljiv pogled, senčenje je savršena metoda.

Removal

Novitet u uklanjanju trajne šminke je konačno i kod nas. Uklanjamo sve vrste trajne šminke kojom ste nezadovoljni i želite da je uklonite. Ova metoda je bezbolna i pre svega pouzdana, a naš salon je među prvima na tržištu koji je krenuo sa radom na tehnici skidanja.

Manikir i pedikir

Između ostalih usluga nudimo i manikira i pedikira. U ponudi manikira imamo: lakiranje, celokupan manikir, gel, izlivanje i gel lak. Nega stopala i noktiju obuhvata oblikovanje nokatne ploče, sređivanje zanoktica, poliranje noktiju i nega peta, kao sadržaji osnovnog pedikira.

Masaža

Manuelna masaža kao jedna od drevnih načina lečenja je sve više u potražnji. Naš salon svojim klijentima pruža masažu celog tela, parcijalnu masažu, relax masažu kao i anticelulit masažu koja je veoma učinkovita kod osoba sa dubinskim celulitom.

Galerija Radova

Zakažite termin